Paraat. Altijd!

BLUSMIDDELEN

Menu

Blusmiddelen

Blusmiddelen

Paraat Blusmiddelen is lid van het N.C.P. (Nationaal Centrum van Preventie), lid van de VeBON (Vereniging van Beveiligings Ondernemingen Nederland), heeft een REOB-erkenning (Regeling Erkenning OnderhoudsBedrijven Kleine Blusmiddelen) en is een door de scheepvaartinspectie gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

Alle aangesloten REOB-bedrijven conformeren zich aan het uitvoeren van het onderhoud volgens de NEN 2559 en de NEN-EN 671-3 en eventueel andere nationale of Europese wetgeving. Hiermee wordt de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoudswerk gewaarborgd. Het NCP ziet er op toe dat deze regelgeving wordt nageleefd.

Het NCP zet zich in om een positieve bijdrage te leveren aan de regelgeving om zowel op nationaal als Europees gebied tot een veilige en redelijke uitvoer te komen van de controle en het onderhoud van uw blusmiddelen.

Onderling wisselen de leden continu informatie uit over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kleine blusmiddelen en slanghaspels. Hierdoor kunnen wij onze klanten een zo goed mogelijke service bieden.

Paraat levert alle denkbare producten op het gebied van blusmiddelen, zoals brandblussers, slanghaspels, blusdekens en alle andere brandbestrijdingsmiddelen. De servicedienst voert de jaarlijkse controle voor u uit, doet projecties en kan alle reparaties en onderhoud uitvoeren van alle bekende merken en typen blusmiddelen.

Paraat

Turfstekerstraat 30
1431 GE Aalsmeer
T. +31 (0) 297 230 590
F. +31 (0) 297 230 591
E.

Pikettelefoon

Tel. 0297-230594

Bij nood, 's avonds en in het weekend

Nieuwsbrief Paraat

Regelmatig zal Paraat u informeren met het laatste nieuws uit de veiligheidsbranche.


Meld je aan »

Laatste nieuws

Wij zijn aangesloten bij:


NCPVebon